Kom jij ons team versterken?

WERKEN BIJ PH GROUP

Wij zijn een familiebedrijf zonder ‘echt’ familie te zijn. Wij geloven in kennisdeling, praktische innovatie en duurzaam samenwerken om zo de complexe puzzels van onze klanten op te lossen. Vanuit De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch doen we waar we goed in zijn zodat we kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren. Ook vinden wij het belangrijk om ons constant te ontwikkelen. Dat vergt focus, een eigen manier van werken en bijpassende mentaliteit

Lees hier meer over hoe het is om te werken in het meet- en modelleerteam van PelserHartman, binnen onze afdeling PH Bouwadvies, ons traineeship te volgen en stage te lopen.

Wil jij ons team komen versterken? We hebben regelmatig vacatures en maken sowieso altijd graag kennis met gedreven mensen die mee willen bouwen aan ons mooie bedrijf. Hou je van innovatie en uitdaging? Ben je niet bang om de lat hoog te leggen? Stuur jouw (open) sollicitatie met CV naar [email protected].

meten en modelleren bij Pelserhartman

Binnen PelserHartman brengen we bestaande gebouwen en objecten in kaart. We staan bekend om het inmeten van grote projecten door heel Europa. Van het Binnenhof in Den Haag en ZOO Antwerpen tot de Tony’s Chocolonely fabriek in Zaandam en CERN deeltjesversneller in Zwitserland. Dat doen we met high-end laserscanners. We maken 3D modellen in Revit en Archicad op basis van pointclouds.

Werken bij Pelser Hartman

Analyseren en adviseren bij PH Bouwadvies

Binnen de divisie PH Bouwadvies toetsen we ontwerpen van architecten en maken we energie-, brand- en geluidsberekeningen. We lopen graag voorop als het gaat om veranderingen in de wetgeving en het adviseren en helpen van onze klanten. Steeds meer architectenbureaus, projectontwikkelaars en aannemers weten ons te vinden, waardoor deze bedrijfstak groeit als kool.

Heb jij een bouwkundige achtergrond en ben je op zoek naar een baan in 3D meten of bouwadvies? Bekijk de vacatures van PH Group.
Heb jij een bouwkundige achtergrond en ben je op zoek naar een baan in 3D meten of bouwadvies? Bekijk de vacatures van PH Group.

Traineeship

Wil je graag bij een leuk Ingenieursbureau in Den Bosch werken, maar weet je nog niet precíes waar jouw talenten liggen? Dan is een traineeship bij PH Group iets voor jou. Als trainee doe je zowel werkervaring op met 3D scannen en modelleren, alsook met het toetsen van ontwerpen aan de huidige bouwwet- en regelgeving.

Met deze werkervaring én interne- en externe trainingen leg je een goede basis voor een veelbelovende carrière in de wereld van techniek, modelleren, 3D en bouwadvies.

Stage lopen

Volg jij een bouwkunde-gerelateerde opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau? En sta jij te popelen om jouw opgedane kennis in praktijk te brengen? Zowel binnen PelserHartman als PH Bouwadvies is er altijd ruimte voor enthousiaste en gedreven stagiaires.

wij werken voor …

Kom jij ons team versterken?

Vacature BIM modelleur

Ben jij een ervaren BIM-modelleur en klaar voor de volgende stap in je carrière? Zoek je een unieke uitdaging waar je veel kunt leren, samenwerkt met een gedreven team aan prestigieuze projecten, en je fascinatie voor het modelleren van historische gebouwen en...

Lees meer