Loek van Bommel

Het team van PelserHartman Group is de laatste periode flink uitgebreid. Onze nieuwste collega is Loek van Bommel (22). Spannend voor hem omdat dit zijn eerste “officiële” baan is na het afronden van zijn studie. En speciaal omdat Loek zowel voor PH Bouwadvies als PelserHartman aan de slag is gegaan als Junior Bouwadviseur én als 3D Laserscan Operator. Na een maand is het tijd om eens te vragen hoe hij deze eerste periode heeft beleefd.

Hoe werd je welkom geheten bij PH Group?

“Ik kwam aan bij het kantoor en er hing een plaatje met “LOEK WHO’S HERE!”, dus dat was wel grappig. Ik kreeg een rondleiding en mijn eigen vaste werkplek. Dat beviel me meteen goed!”

Hoe verliep je inwerkperiode?

“De inwerkperiode was lekker chaotisch vanwege de grote hoeveelheid informatie die ik mezelf eigen moest maken. Omdat ik zowel voor PelserHartman als voor PH Bouwadvies werk, had ik voor beide bedrijven veel informatie om te onthouden.”

Je bent zowel Bouwadviseur als 3D Scanoperator. Wat trekt je aan in deze combinatie-functie?

“Na mijn studie Bouwkunde aan de Avans Hogeschool was ik een beetje “bang” om vast te komen zitten in een kantoorbaan. Ik ben een heel actief en sportief persoon en vind het leuk om ook daadwerkelijk op pad te gaan. Toen ik de vacature op de website zag dacht ik; dit is perfect! Zo kan ik mijn dingen doen op het kantoor, maar heb ik ook de kans om op locatie te gaan meten. Vooral de variatie in het werk en de mogelijkheden om door te groeien in beide afdelingen van het bedrijf trokken me erg aan. Ik hoef me nooit te vervelen hier.”

“Ik hoef me nooit te vervelen hier”

Loek

Wat is je eerste indruk van de sfeer op kantoor?

“De eerste indruk is erg goed. Het is een gezellig team met een informele sfeer, dat is erg fijn. Maar de organisatie is ook professioneel. Dat geeft houvast. De drempel om vragen te stellen is erg klein. Dit maakt het makkelijker om nieuwe dingen te leren en m’n kennis te verbreden.”

Waar kijk je naar uit binnen je functie bij PelserHartman en waar bij PH Bouwadvies?

“Bij PelserHartman kijk ik uit naar het inmeten van unieke gebouwen en om op plekken te komen waar je zelf niet zo snel zou komen. Bijvoorbeeld oude fabrieken of monumentale gebouwen. Ik kom op veel verschillende locaties. Iedere dag is anders. Bij PH Bouwadvies heb ik intensief contact met klanten en kan ik ze helpen door advies te geven. Van mijn collega’s leer ik iedere dag omdat ik met hen ook veel contact heb. Hierdoor wordt mijn Bouwadvies kennis snel beter en breder.”

Meer weten over werken bij PH Group?

Lees hier meer over wat onze afdelingen PH Bouwadvies en PelserHartman precies doen en hoe onze collega’s het ervaren.

Kom jij ons team versterken?

We hebben regelmatig vacatures en maken sowieso altijd graag kennis met gedreven mensen die mee willen bouwen aan ons mooie bedrijf. Hou je van innovatie en uitdaging? Ben je niet bang om de lat hoog te leggen? Stuur jouw (open) sollicitatie met CV naar [email protected].