Ons team

Graag stellen wij het team van PH Group aan je voor. PH Group bestaat uit drie onderdelen; PelserHartman, Laserscanservice en PH Bouwadvies.

Met PelserHartman en Laserscanservice  richten wij ons op het accuraat in kaart brengen van gebouwen, installaties en objecten. We zijn specialist in 3D scannen en 3D modelleren. Daarnaast adviseren wij op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden.

De afdeling PH Bouwadvies concentreert zich op bouwadvies, bouwbesluit en het zo efficiënt mogelijk oplossen van complexe bouwkundige puzzels.

Vanaf de oprichting in het jaar 2000 hebben we ons gericht op het vinden van innovatieve oplossingen binnen ons vakgebied.

 

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Jeroen Pelser

Directeur 3D techniek & innovatie

Jeroen is de ondernemer binnen het bedrijf en stippelt de koers uit. Hij legde de basis voor de huidige organisatie al in 1999 tijdens zijn opleiding bouwkunde. Met zijn brede technische kennis ziet hij altijd waar het echte pijnpunt van de klant ligt. Als directeur 3D techniek en innovaties is hij daarom het creatieve brein achter de innovatieve technische oplossingen van PelserHartman. Als het even kan timmert hij daarnaast zelf vanalles in elkaar. 

Joost is een breed opgeleide bouwkundige met veel ervaring in bureaumanagement. Na een carrière bij diverse constructeurs en architecten werd hij operationeel directeur van PH Group.
Joost Hartman

Operationeel directeur

Joost is een breed opgeleide bouwkundige met veel ervaring in bureaumanagement. Na een carrière bij diverse constructeurs en architecten werd hij operationeel directeur van PH Group. Gespecialiseerd in ‘van alles en nog wat’ is hij de rustige planning-goochelaar die het altijd voor elkaar krijgt dat de projecten succesvol en binnen de deadline verlopen.

PelserHartman - portret van Jan Huisman
Peter heymans

Peter is een industrieel ingenieur landmeten met veel management­ervaring. Voordat hij als directeur van de Belgische vestiging van PelserHartman aan de slag ging, was hij zaakwaarnemer bij een groot landmeetkundig bureau in Vlaanderen. Hij is daarnaast specialist op het gebied van monitoren en adviseert hij het hoofdkantoor op het gebied van landmeetkunde.

portret van Martijn van Bree
Jan huisman

Jan is een doorgewinterde relatiemanager en specialist in het opzetten van strategische partnerships. Na zijn opleiding commerciële economie heeft hij managementposities betrokken bij diverse grote bedrijven zoals Oce, Xerox en Tribal. Jan zorgt dat er goede afspraken gemaakt worden waar beide partijen blij en beter van worden.

Roel is een doorgewinterde projectleider, 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar bij PelserHartman, PH Group
Roel Neilen

Roel is een doorgewinterde projectleider, 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar, die al sinds de oprichting van het bedrijf erbij is. Een bouwkundige en meetspecialist die door zijn jarenlange ervaring alles binnen PH kan en snapt. Hij meet, scant, schetst, modelleert en geeft trainingen. En hij is een van de weinigen die een gebouw nog perfect met rolmaat en disto kan inmeten.

Thomas de Bruin is projectleider, 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar binnen PelserHartman. Hij maakt 3D modellen en BIM.
Thomas de bruin

Thomas is projectleider, 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar. Hij maakt 3D modellen en BIM. Na afronding van zijn opleiding bouwkunde aan de Avans Hogeschool is hij meteen bij PH aan de slag gegaan. In de eerste jaren werkte Thomas vaak op locatie. Deze ervaring maakt hem een uitstekend modelleur die precies snapt hoe bestaande gebouwen en industrie complexen in elkaar steken.

portret van Martijn Kivits
Martijn van Bree

Martijn brengt innovatie in het bedrijf en neemt projecten en technieken scherp onder de loep om te kijken of zaken nog beter kunnen. Wat ‘sales’ aan de voorkant beweert en belooft, gaat Martijn waarmaken. Hij zet de innovatieve ideeën van Jeroen Pelser in de praktijk om. Daarna zorgt hij voor verankering en deling van de kennis en geeft hij trainingen en presentaties.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Berend Coppens

Berend komt al bij PH over de vloer vanaf zijn eerste MBO stage. Inmiddels heeft hij zijn HBO opleiding bouwkunde afgerond en werkt hij als 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar. 3D modelleren is nu de hoofdactiviteit van Berend, maar je kunt hem nog steeds naar buiten sturen om te scannen. Hij kijkt graag kritisch naar modellen en voert validatie- en basis-ILS-checks uit.

PelserHartman - portret van Angelo Schel
Angelo Schel

Angelo is een echte Revit-specialist en bouwtechnische tekenaar puur sang. Na zijn opleiding bouwkunde werkte hij 12 jaar bij een bouwkundig adviesbureau, voordat hij zich bij PH helemaal aan het modelleren met pointclouds wijdde. Hij weet als geen ander hoe je het meest efficiënt een model van de bestaande toestand kunt maken.

Tom de Knegt is Revit-specialist binnen PelserHartman. Na zijn opleiding bouwkunde en architectuur modelleert hij nu met pointclouds in BIM.
Tom de knegt

Tom is de andere Revit-specialist binnen ons team. Naast Revit modelleert Tom ook in Archicad. Na zijn opleiding bouwkunde en architectuur aan de Koninklijke Academie van Antwerpen, deed hij een paar jaar ervaring op bij een architectenbureau. Omdat hij graag aan de slag wilde met BIM, kwam hij bij PH terecht, waar hij modelleert met pointclouds.

PelserHartman - portret van Simone
Simone de Krijger

Simone kwam 9 jaar geleden tijdelijk bij PelserHartman werken, maar is nooit meer weggegaan. Met haar ruime ervaring bij verschillende notariskantoren, ondersteunt ze het bedrijf met meer dan alleen administratieve taken. Simone staat bekend om haar super efficiënte en doortastende werkwijze.

Sander Geereats
Sander Geeraets

Sander heeft de perfecte kwaliteiten voor een scanoperator specialist: beresterk en heel goed met mensen. Zijn baan als scanoperator wisselt hij af met werk in de zorg. Hij kan perfect 3D inmeten en we sturen hem naar de gekste plekken en locaties. Sander wordt overal met open armen ontvangen.

Roel Koenmar van PelserHartman
Martijn Kivits

Martijn is geknipt voor het werk van 3D scandataspecialist en pointcloudregistrator. Weinig mensen kunnen zich zo perfect afsluiten en in superconcentratie scanregistraties maken. Martijn heeft de TU Eindhoven gedaan, maakt meet-data-sets en voert pointcloudvalidaties uit. Hij weet alles van specialistische software zoals Cyclone en Lasercontrol en maakt de beste viewers en orthofoto’s.

Lodi Crause is opgeleid tot technisch tekenaar. Bij PelserHartman geeft hij vooral trainingen.
Lodi Crause

Lodi komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar hij is opgeleid tot technisch tekenaar. Nog voor zijn verhuizing naar Nederland was zijn oog al op PelserHartman gevallen, waar hij vooral trainingen geeft. Hij spreekt meerdere talen en kan als geen ander ingewikkelde informatie begrijpelijk maken.

In Nederland heeft Gerben Miedema zijn bouwkundige opleiding gevolgd. Om vervolgens in Malta bijna zes jaar lang bij een architectenbureau te gaan werken. Bij PelserHartman doet hij bijna alles, hij scant, hij registreert, hij modelleert en hij tekent.
gerben miedema

In Nederland heeft Gerben zijn bouwkundige opleiding gevolgd. Om vervolgens in Malta bijna zes jaar lang bij een architectenbureau te werken. Bij PelserHartman doet hij bijna alles, hij scant, hij registreert, hij modelleert en hij tekent.

Met zijn bouwkundige opleiding heeft Wouter de perfecte achtergrond voor 3D scanning en het verwerken van pointclouddata.
Wouter van de Wiel

Met zijn bouwkundige opleiding heeft Wouter de perfecte achtergrond voor 3D scanning en het verwerken van pointclouddata. In zijn vorige werkervaring kreeg hij te maken met specialistische mri-scanapparatuur waardoor nauwkeurig en precies werken voor Wouter de standaard is. 

Koen op locatie te vinden als laserscanoperator. Op kantoor verwerkt hij de data tot pointclouds.
KOEN APPELS

Koen heeft brede ervaring in de grafische en technische wereld. Na een studie Industrial Design aan de TU Eindhoven werd hij lichtontwerper. Hij maakte een uitstapje naar de zorg, maar werkt nu bij PelserHartman als Laserscan Specialist. Hij scant gebouwen en objecten in en verwerkt de data tot pointclouds. 

is een enthousiaste scanoperator die graag met mensen omgaat. Het inscannen van woningen past daarom perfect bij hem.
Roël Koemar

Roël is de Rotterdammer binnen het team van PelserHartman. Hij is een enthousiaste scanoperator die graag met mensen omgaat. Het inscannen van woningen past daarom perfect bij hem. Hij weet de mensen op hun gemak te stellen.

Bouwadviseur PelserHartman - portret van Paul Bier
Paul Bier

De senior bouwadviseur en verantwoordelijke voor de afdeling PH Bouwadvies die in zijn vrije tijd biersommelier is, hoe kan het ook anders met die naam. Paul studeerde bouwkunde en is gespecialiseerd in energie-, geluid- en milieu-adviezen. Hij ontwikkelde het concept EOM, energie advies op maat en werkt aan plannen voor verduurzaming van de bestaande gebouwen.

Madeleine van Wakeren weet met haar brede bouwkundige kennis altijd het beste bouwadvies te geven.  Ze maakt energie op maat adviezen, daglichtsimulaties, bouwplantoetsingen en stiktofberekeningen.
MADELEINE VAN WAKEREN

Madeleine weet met haar brede bouwkundige kennis altijd het beste bouwadvies te geven. Ze krijgt energie van het contact met haar klanten en helpt ze dan ook graag met energie op maat adviezen, daglichtsimulaties, bouwplantoetsingen, BENG- en stiktofberekeningen.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Anass Ben haddou

Anass is Bouwplantoetser en Bouwkundig Adviseur bij PH Bouwadvies. Deze resultaatgerichte Brabander is bouwkundig ingenieur en heeft een brede technische achtergrond. Hij werkte eerder al als bouwkundig tekenaar, uitvoerder, design engineer en projectleider. Bij ons analyseert en toetst hij ontwerpen en bouwkundige tekeningen aan de huidige bouw wet- en regelgeving. Ook maakt hij BENG-berekeningen. Met zijn adviezen worden ontwerpen beter en verloopt het vergunningsproces soepeler.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Daan van den Heuvel

Daan uit het Brabantse Heesch werkt als Junior Bouwplantoetser/Bouwkundig Adviseur bij PH Bouwadvies. Hij toetst ontwerpen van architecten en aannemers aan het bouwbesluit. Hij komt uit een echt ondernemersgezin en weet van aanpakken. Iets wat goed van pas komt op een afdeling waar de telefoon rood gloeiend staat en geen dag hetzelfde is!

Heym Homburg - PelserHartman
Heym Homburg

Heym is bouwadviseur in wording en bovendien zoon van een aannemer. Hij weet dus veel van de bouw en bestaande gebouwen. Naast het volgen van zijn opleiding Built Environment aan de Avans Academie college werkt hij op de afdeling bouwadvies van PelserHartman. Hij ondersteunt bij het maken van de milieu-prestatie-gebouw (MPG) berekeningen en gaat regelmatig op pad om te scannen.

Portret van Stefan van Dooijeweert, stagiair bij PH Bouwadvies - PH Group
Stefan van Dooijeweert

Na MBO Bouwkunde afgerond te hebben, is hij nu student HBO Bouwkunde aan de Avans Hogeschool Tilburg. Hij is erg enthousiast over het maken van bouwkundige berekeningen en vindt het een mooie uitdaging om naar oplossingen te zoeken als een ontwerp niet aan de wet- en regelgeving voldoet. Hij voelt zich als adviseur bij PH Bouwadvies dan ook als een vis in het water.

Jikke Schol is junior bouwadviseur binnen de PH Group bij PH Bouwadvies. Hij maakt MPG berekeningen.
Jikke Schol

Na MBO Bouwkunde afgerond te hebben, studeert Jikke nu Technische Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hij brengt zijn kennis graag in de praktijk bij PH Bouwadvies. Als junior bouwadviseur bijt hij zich graag vast in MPG berekeningen.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Danny Keetels

Danny is een doorgewinterde zanger/gitarist die vrijwel elk weekend op het podium staat. Maar dat is niet de enige reden waarom hij stad en land af reist. Als 3D Laserscan Operator bij PelserHartman komt hij ook doordeweeks op de meest bijzondere plekken. Het inscannen van gebouwen en objecten is iets dat ook erg goed bij hem past gezien zijn achtergrond in HTS Bouwkunde en het technische nest waar hij uit komt.

Portret van Klaas Pelser
Klaas Pelser

Klaas is allround videospecialist. Hij is betrokken bij de video strategie en maakt alle PelserHartman video’s.  Samen met Nicoline zorgt hij ervoor dat de video’s op alle kanalen kunnen worden gedeeld.

Reinier Hustinx is systeembeheerder van PelserHartman. Hij studeerde Artificial Intelligence en weet alles van werken met de cloud. Hij is de man die weet om te gaan met de enorme hoeveelheid data die we elke dag produceren met inmeten en 3D scannen.
Reinier Hustinx

Als systeembeheerder bij PelserHartman staat Reinier voor de uitdaging hoe om te gaan met de enorme hoeveelheid data die PH op een dag produceert. Hij studeerde artificial intelligence en weet alles van werken met de cloud. Hij is verder de man die je moet hebben voor databeveiliging en alles rondom privacy.

Portret van Nicoline Maes
Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren online en content marketing specialist met veel ervaring met bedrijven in de bouw, bouwmaterialen, maakindustrie en installatietechniek. Ze is het brein achter de online marketing van PelserHartman.

PelserHartman - portret van Ivon van den Aker
Ivon van deN Aker

Ivon is onze art director. Zij heeft alle PelserHartman merken hun huidige gezicht gegeven. Ivon bewaakt de gehele huisstijl van PelserHartman. Ze staat bekend om haar  doordachte en effectieve concepten.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Jij?

Hier jouw gezicht? Bekijk dan eens onze vacatures.