Ons team

Graag stellen wij het team van PH Group aan je voor. PH Group bestaat uit drie onderdelen; PelserHartman, Laserscanservice en PH Bouwadvies.

Met PelserHartman en Laserscanservice  richten wij ons op het accuraat in kaart brengen van gebouwen, installaties en objecten. We zijn specialist in 3D scannen en 3D modelleren. Daarnaast adviseren wij op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden.

De afdeling PH Bouwadvies concentreert zich op bouwadvies, bouwbesluit en het zo efficiënt mogelijk oplossen van complexe bouwkundige puzzels.

Vanaf de oprichting in het jaar 2000 hebben we ons gericht op het vinden van innovatieve oplossingen binnen ons vakgebied.

 

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Jeroen Pelser

Directeur 3D techniek & innovatie

Jeroen is de ondernemer binnen het bedrijf en stippelt de koers uit. Hij legde de basis voor de huidige organisatie al in 1999 tijdens zijn opleiding bouwkunde. Met zijn brede technische kennis ziet hij altijd waar het echte pijnpunt van de klant ligt. Als directeur 3D techniek en innovaties is hij daarom het creatieve brein achter de innovatieve technische oplossingen van PelserHartman. Als het even kan timmert hij daarnaast zelf vanalles in elkaar. 

Operationeel directeur Joost Hartman van PH Bouwadvies
Joost Hartman

Operationeel directeur

Joost is een breed opgeleide bouwkundige met veel ervaring in bureaumanagement. Na een carrière bij diverse constructeurs en architecten werd hij operationeel directeur van PH Group. Gespecialiseerd in ‘van alles en nog wat’ is hij de rustige planning-goochelaar die het altijd voor elkaar krijgt dat de projecten succesvol en binnen de deadline verlopen.

PelserHartman - portret van Jan Huisman
Peter heymans

Peter is een industrieel ingenieur landmeten met veel management­ervaring. Voordat hij als directeur van de Belgische vestiging van PelserHartman aan de slag ging, was hij zaakwaarnemer bij een groot landmeetkundig bureau in Vlaanderen. Hij is daarnaast specialist op het gebied van monitoren en adviseert hij het hoofdkantoor op het gebied van landmeetkunde.

portret van Martijn van Bree
Jan huisman

Jan is een doorgewinterde relatiemanager en specialist in het opzetten van strategische partnerships. Na zijn opleiding commerciële economie heeft hij managementposities betrokken bij diverse grote bedrijven zoals Oce, Xerox en Tribal. Jan zorgt dat er goede afspraken gemaakt worden waar beide partijen blij en beter van worden.

Roel Neilen
Sander van den Berg

Sander is een bouwkundig ingenieur die inmiddels bijna alle functies binnen PH heeft doorlopen. Zijn perfectionisme en expertise zet hij in voor het maken van de essentiële scanplannen. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de meetdata; niets gaat de deur uit zonder zijn zegen. Hij geeft daarnaast instructies aan de operators, registratoren en modelleurs en geeft trainingen aan externe partijen en partners.sto kan inmeten.

Sander van den Berg
Roel Neilen

Roel is een doorgewinterde projectleider, 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar, die al sinds de oprichting van het bedrijf erbij is. Een bouwkundige en meetspecialist die door zijn jarenlange ervaring alles binnen PH kan en snapt. Hij meet, scant, schetst, modelleert en geeft trainingen. En hij is een van de weinigen die een gebouw nog perfect met rolmaat en disto kan inmeten.

portret van Martijn Kivits
Martijn van Bree

Martijn brengt innovatie in het bedrijf en neemt projecten en technieken scherp onder de loep om te kijken of zaken nog beter kunnen. Wat ‘sales’ aan de voorkant beweert en beloofd, gaat Martijn waarmaken. Hij zet de innovatieve ideeën van Jeroen Pelser in de praktijk om. Daarna zorgt hij voor verankering en deling van de kennis en geeft hij trainingen en presentaties.

Thomas de Bruin - PelserHartman
Thomas de Bruin

Thomas is projectleider, 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar. Hij maakt 3D modellen en BIM. Na afronding van zijn opleiding bouwkunde aan de Avans Hogeschool is hij meteen bij PH aan de slag gegaan. In de eerste jaren werkte Thomas vaak op locatie. Deze ervaring maakt hem een uitstekend modelleur die precies snapt hoe bestaande gebouwen en industrie complexen in elkaar steken.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Berend Coppens

Berend komt al bij PH over de vloer vanaf zijn eerste MBO stage. Inmiddels heeft hij zijn HBO opleiding bouwkunde afgerond en werkt hij als 3D scanspecialist en bouwkundig tekenaar. 3D modelleren is nu de hoofdactiviteit van Berend, maar je kunt hem nog steeds naar buiten sturen om te scannen. Hij kijkt graag kritisch naar modellen en voert validatie- en basis-ILS-checks uit.

PelserHartman - portret van Angelo Schel
Angelo Schel

Angelo is een echte Revit-specialist en bouwtechnische tekenaar puur sang. Na zijn opleiding bouwkunde werkte hij 12 jaar bij een bouwkundig adviesbureau, voordat hij zich bij PH helemaal aan het modelleren met pointclouds wijdde. Hij weet als geen ander hoe je het meest efficiënt een model van de bestaande toestand kunt maken.

PelserHartman - portret van Tom de Knegt
Tom de Knegt

Tom is de andere Revit-specialist binnen ons team. Na zijn opleiding bouwkunde en architectuur aan de Koninklijke Academie van Antwerpen, deed hij een paar jaar ervaring op bij een architectenbureau. Omdat hij graag aan de slag wilde met BIM, kwam hij bij PH terecht, waar hij modelleert met pointclouds.

PelserHartman - portret van Simone
Simone de Krijger

Simone kwam 9 jaar geleden tijdelijk bij PelserHartman werken, maar is nooit meer weggegaan. Met haar ruime ervaring bij verschillende notariskantoren, ondersteunt ze het bedrijf met meer dan alleen administratieve taken. Simone staat bekend om haar super efficiënte en doortastende werkwijze.

Sander Geereats
Sander Geeraets

Sander heeft de perfecte kwaliteiten voor een scanoperator specialist: beresterk en heel goed met mensen. Zijn baan als scanoperator wisselt hij af met werk in de zorg. Hij kan perfect 3D inmeten en we sturen hem naar de gekste plekken en locaties. Sander wordt overal met open armen ontvangen.

Roel Koenmar van PelserHartman
Martijn Kivits

Martijn is geknipt voor het werk van 3D scandataspecialist en pointcloudregistrator. Weinig mensen kunnen zich zo perfect afsluiten en in superconcentratie scanregistraties maken. Martijn heeft de TU Eindhoven gedaan, maakt meet-data-sets en voert pointcloudvalidaties uit. Hij weet alles van specialistische software zoals Cyclone en Lasercontrol en maakt de beste viewers en orthofoto’s.

Portret van Lodi Crause
Lodi Crause 

Lodi komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar hij is opgeleid tot technisch tekenaar. Nog voor zijn verhuizing naar Nederland was zijn oog al op PelserHartman gevallen, waar hij vooral trainingen geeft. Hij spreekt meerdere talen en kan als geen ander ingewikkelde informatie begrijpelijk maken.

PelserHartman - portret van Gert-Jan Elias
Gertjan ELIAS

Gertjan is stedenbouwkundige en werkt bij PelserHartman als registrator van scandata. Het registreren van scandata is als een puzzel oplossen. Er is intelligentie en logisch denkvermogen voor nodig. Gertjan kan dit als geen ander. 

PelserHartman - portret van Peter Heymans
Roël Koemar

Roël is de Rotterdammer binnen het team van PelserHartman. Hij is een enthousiaste scanoperator die graag met mensen omgaat. Het inscannen van woningen past daarom perfect bij hem. Hij weet de mensen op hun gemak te stellen.

Reinier Hustinx - PelserHartman
Reinier Hustinx

Als systeembeheerder bij PelserHartman staat Reinier voor de uitdaging hoe om te gaan met de enorme hoeveelheid data die PH op een dag produceert. Hij studeerde artificial intelligence en weet alles van werken met de cloud. Hij is verder de man die je moet hebben voor databeveiliging en alles rondom privacy.

Bouwadviseur PelserHartman - portret van Paul Bier
Paul Bier

De senior bouwadviseur en verantwoordelijke voor de afdeling PH Bouwadvies die één dag per week de Wijchense Bierbrouwerij runt, hoe kan het ook anders met die naam. Paul studeerde bouwkunde en is gespecialiseerd in energie-, geluid- en milieu-adviezen. Hij ontwikkelde het concept EOM, energie advies op maat en werkt aan plannen voor verduurzaming van de bestaande gebouwen.

PelserHartman - portret van Mathijs van Gaalen
Mathijs van Gaalen

Mathijs is bij uitstek de meest klantvriendelijke bouwadviseur in ons huis. Hij is gespecialiseerd in brandveiligheid, doet brandscans volgens NPR6059 en maakt brandoverslag- en ontruimingsberekeningen. Hij is bovendien zeer punctueel en zoekt graag de verdieping op.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
MADELEINE VAN WAKEREN

Madeleine is het nieuwste lid van het PH bouwadvies team. Met haar brede bouwkundige kennis weet ze altijd het beste advies te geven.  Ze maakt energie op maat adviezen, daglichtsimulaties, bouwplantoetsingen en stiktofberekeningen.

Heym Homburg - PelserHartman
Heym Homburg

Heym is bouwadviseur in wording en bovendien zoon van een aannemer. Hij weet dus veel van de bouw en bestaande gebouwen. Naast het volgen van zijn opleiding Built Environment aan de Avans Academie college werkt hij op de afdeling bouwadvies van PelserHartman. Hij ondersteunt bij het maken van de milieu-prestatie-gebouw (MPG) berekeningen en gaat regelmatig op pad om te scannen.

Portret van Klaas Pelser
Klaas Pelser

Klaas is allround videospecialist. Hij is betrokken bij de video strategie en maakt alle PelserHartman video’s.  Samen met Nicoline zorgt hij ervoor dat de video’s op alle kanalen kunnen worden gedeeld.

Portret van Rosa Pelser.
Rosa Pelser

Rosa zorgt ervoor dat iedereen op de website van PelserHartman kan lezen met welke interessante projecten en innovaties het bedrijf zich bezighoudt. Ingewikkelde onderwerpen vertalen naar leuke en begrijpbare nieuwsberichten, blogs en interviews doet ze het liefst. Ook kun je bij haar terecht met alle vragen over (werken in) Duitsland.

Portret van Nicoline Maes
Nicoline Maes

Nicoline is een ervaren online en content marketing specialist met veel ervaring met bedrijven in de bouw, bouwmaterialen, maakindustrie en installatietechniek. Ze is het brein achter de online marketing van PelserHartman.

PelserHartman - portret van Ivon van den Aker
Ivon van deN Aker

Ivon is onze art director. Zij heeft alle PelserHartman merken hun huidige gezicht gegeven. Ivon bewaakt de gehele huisstijl van PelserHartman. Ze staat bekend om haar  doordachte en effectieve concepten.

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Jij?

Hier jouw gezicht? Bekijk dan eens onze vacatures.