Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding Bouwkunde en wil je graag werkervaring opdoen bij een leuk Ingenieursbureau in Den Bosch? Zowel binnen PelserHartman als PH Bouwadvies is er altijd ruimte voor enthousiaste en gedreven stagiaires. Herken jij jezelf hierin? Kom dan stage lopen bij PH Group!

Wie zijn wij?

PH Group bestaat uit twee divisies: PelserHartman en PH Bouwadvies. Binnen PelserHartman brengen we bestaande gebouwen en objecten in kaart. PelserHartman staat bekend om het inmeten van bekende grote projecten door heel Europa. Van het Binnenhof in Den Haag en ZOO Antwerpen tot de Tony’s Chocolonely fabriek in Zaandam en CERN deeltjesversneller in Zwitserland. Dat doen we met high-end laserscanners. We maken 3D modellen in Revit en Archicad op basis van pointclouds.

Binnen de divisie PH Bouwadvies toetsen we ontwerpen van architecten en maken we energie-, brand- en geluidsberekeningen. We lopen graag voorop als het gaat om veranderingen in de wetgeving en het adviseren en helpen van onze klanten. Steeds meer architectenbureaus, projectontwikkelaars en aannemers weten ons te vinden, waardoor deze bedrijfstak groeit als kool.

Wat houdt een stage bij PH Group in?

Bij PH Group krijg je als stagiair de kans om in de praktijk te ontdekken waar jouw talenten liggen. Je doet werkervaring op en legt daarmee een goede basis voor een veelbelovende carrière in de bouwkunde. Je kunt terecht bij één van onze divisies:

Stage lopen bij PelserHartman

Maak kennis met de wereld van het 3D meten, registreren en modelleren. Ga met onze ervaren 3D Laserscan Operators op pad om gebouwen en objecten in te scannen. Kijk met onze 3D scandataspecialisten mee hoe je pointclouds registreert en doe hier zelf ervaring mee op. De laatste stap in het proces is het modelleren. Volg een interne training en leer van onze ervaren modelleurs hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.

Maak onderdeel uit van ons leuke team en draag je steentje bij aan 3D modellen van bestaande gebouwen, installaties, boten en soms zelfs van archeologische sights.

Stage lopen bij PH Bouwadvies

Als stagiair bij PH Bouwadvies analyseer en toets je de ontwerpen en bouwkundige tekeningen van architecten, project ontwikkelaars en aannemers aan de huidige bouw wet- en regelgeving. Jouw collega’s leren je bouwbesluittoetsen, BENG-berekeningen, daglichtsimulaties en berekeningen op het gebied van geluidwering, brandveiligheid of stikstofuitstoot te maken.

Je gaat voor onze relaties op zoek naar praktische- en goede oplossingen als het ontwerp niet aan de eisen voldoet. Met jouw ondersteuning worden de ontwerpen beter en verloopt het vergunningsproces soepeler.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij hebben altijd plek voor gedreven studenten die enthousiast zijn over ons vakgebied en één van onderstaande opleidingen volgen:

  • MBO Middenkader Functionaris bouw/architectuur niveau BOL4
  • HBO Bouwkunde
  • TU Bouwkunde

Duaal studenten zijn ook van harte welkom. De exacte invulling van de stage is afhankelijk van je achtergrond.

Wat heeft PH Group jou zoal te bieden?

  • Een passende stagevergoeding.
  • Veelzijdige fulltime of parttime stage (24-40 uur).
  • Mogelijkheid tot het doen van een (afstudeer)onderzoek.
  • Duur en startmoment van de stage zijn bespreekbaar.
  • Een mooie werkplek in De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch.
  • Een hecht en gezellig team van gedreven vakspecialisten, ieder met zijn of haar eigen passie en specialiteit.
  • Gezellige borrels, BBQ’s, tripjes etc. met het team!

Interesse? Leuk, wij leren je graag kennen!

Stuur een motivatiebrief en CV naar [email protected] onder vermelding van ‘Sollicitatie Stage’. Wij kijken uit naar je reactie!