Maak kennis met PH Bouwadvies en PelserHartman 3D Measuring Solutions

VOOR STUDENTEN MBO, HBO EN WO

Wil je als student alles leren over het vak Bouwadvies, 3D meten en monitoring, 3D laserscanning en het maken van BIM modellen van bestaande gebouwen? Dan ben je bij PH Group als student aan het goede adres!

PelserHartman en PH Bouwadvies

PH Group bestaat uit twee teams. We hebben een Bouwadvies bureau en een bedrijf dat gebouwen 3D inmeet met laserscanners. We maken 3D modellen en BIM van bestaande gebouwen en installaties.

We werken graag met studenten en zijn altijd opzoek naar enthousiaste jonge bouwkundigen. Kom stage lopen of afstuderen, ga parttime aan de slag of ga bijverdienen tijdens je studie. Ben je net afgestudeerd op MBO, HBO of TU en zoek je een vaste baan? Natuurlijk ben je van harte welkom!

stages of afstuderen

fulltime of parttime baan

traineeship bij PH Group

whitepaper 3D scannen

PH BIM ILS

pointcloud downloads

Even voorstellen: Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een familiebedrijf zonder ‘echt’ familie te zijn. Wij geloven in kennisdeling, praktische innovatie en duurzaam samenwerken om zo de complexe puzzels van onze klanten op te lossen. Vanuit De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch doen we waar we goed in zijn zodat we kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren. Ook vinden wij het belangrijk om ons constant te ontwikkelen. Dat vergt focus, een eigen manier van werken en bijpassende mentaliteit.

Stage lopen

Volg jij een bouwkunde-gerelateerde opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau? En sta jij te popelen om jouw opgedane kennis in praktijk te brengen? Zowel binnen PelserHartman als PH Bouwadvies is er bijna altijd wel ruimte voor enthousiaste en gedreven stagiaires.

Bij PH bouwadvies adviseren we architecten en ontwikkelaars. We geven advies over brand, energie, geluid en bouwbesluit. Dit is zeer afwisselend werk met een hoge omloopsnelheid van projecten. Je hoeft je niet te vervelen bij ons! PelserHartman is specialist in meten, modelleren en monitoren. Op basis van onze laserscandata modelleren we en tekenen we in diverse pakketten.

 

Traineeship

Wil je graag bij een leuk Ingenieursbureau in Den Bosch werken, maar weet je nog niet precíes waar jouw talenten liggen? Dan is een traineeship bij PH Group iets voor jou. Als trainee doe je zowel werkervaring op met 3D scannen en modelleren, alsook met het toetsen van ontwerpen aan de huidige bouwwet- en regelgeving.

Met deze werkervaring én interne- en externe trainingen leg je een goede basis voor een veelbelovende carrière in de wereld van techniek, modelleren, 3D en bouwadvies.

Kom jij ons team versterken?

wij werken voor …