Fulltime of parttime baan bij PH Group

Ben je net afgestudeerd op MBO, HBO of TU en zoek je een fulltime of parttime baan als bouwkundige? Je bent van harte welkom! PH Group heeft uitdagende banen en combinatiefuncties voor je.
PH Group bestaat uit twee bedrijven. PH Bouwadvies is een bouwkundig advies bureau. En PelserHartman 3D measuring solutions bestaat uit een team dat gebouwen 3D inmeet met laserscanners en drones. PH Bouwadvies adviseert architecten en ontwikkelaars bij het maken van hun ontwerpen. PelserHartman maakt Revit- en Archicad-modellen.

3D laserscanning en BIM bij PelserHartman

Bij PelserHartman brengen we bestaande gebouwen en objecten in kaart. We staan bekend om het inmeten van grote projecten door heel Europa. Van het Binnenhof in Den Haag en ZOO Antwerpen tot de Tony’s Chocolonely fabriek in Zaandam en CERN deeltjesversneller in Zwitserland. Dat doen we met high-end laserscanners. We maken 3D modellen in Revit en Archicad op basis van pointclouds. De website pelserhartman.nl staat bomvol met informatie en voorbeelden.

Laserscanoperator Berend

Laserscanoperator Berend

Adviseren, toetsen en puzzels oplossen bij PH Bouwadvies

Binnen de divisie PH Bouwadvies toetsen we ontwerpen van architecten en maken we energie-, brand- en geluidsberekeningen. We lopen graag voorop als het gaat om veranderingen in de wetgeving en het adviseren en helpen van onze klanten. Steeds meer architectenbureaus, projectontwikkelaars en aannemers weten ons te vinden, waardoor deze bedrijfstak groeit als kool. Meer informatie over deze club lees je op de website PH Bouwadvies.nl.

Combinatie functies: het beste van twee werelden

Ben jij een MBO-, HBO of TU bouwkundige die houdt van afwisseling en zowel energie krijgt van het opstellen van weldoordachte adviezen achter de computer, alsook graag op locatie werkt? Wil je het toetsen van ontwerpen afwisselen met het inmeten van gebouwen met laserscanners? PH Group heeft regelmatig vacatures voor deze unieke combi-baan. Je kan ook fulltime of parttime aan de slag.

PH Bouwadvies

Kantoor De Gruyter Fabriek in Den Bosch

Waarom werken bij PH Group

Wil je weten hoe het is om bij PH Group te werken? Kom dan eens kennismaken op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Kijk ook even op de pagina ‘Werken bij’. Daar staat ook een leuke video die laat zien hoe het er allemaal uitziet op ons kantoor in De Gruyter Fabriek in Den Bosch.

Meteen solliciteren?

Ben je al enthousiast geworden? Je kunt natuurlijk ook meteen gaan kijken welke vacatures we op dit moment hebben op onze pagina vacatures. Staat er niks tussen voor jou? Je mag altijd een open sollicitatie insturen natuurlijk.