Bijbaan als 3D scanoperator of bouwadviseur

Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding Bouwkunde en zoek je een bijbaan? Bij PelserHartman én in het team van PH Bouwadvies is er altijd ruimte voor enthousiaste studenten die willen bijverdienen als 3D scanoperator of bouwadviseur. Je doet dan meteen werkervaring op bij een leuk Ingenieursbureau in Den Bosch!

Bijbaan bij PH Group

PH Group bestaat uit twee bedrijven; PelserHartman en PH Bouwadvies. Zo meten we bij PelserHartman bestaande gebouwen en andere objecten 3D in. Ons team is toonaangevend in de markt en staat bekend om bijvoorbeeld het inmeten van het Binnenhof in Den Haag, de Zoo in Antwerpen, Paleis het Loo en paleis Noordeinde, het Anne Frank Huis en nog veel meer. Dat inmeten doen we met high-end 3D laserscanners. We maken 3D modellen in Revit en Archicad op basis van puntenwolken.

Hoe is het om stage te lopen bij ingenieursbureau PH Bouwdvies? Lees hier het interview met Stefan van Dooijeweert

Binnen het team PH Bouwadvies controleren we ontwerpen van architecten en maken we energie-, brand- en geluidsberekeningen. We checken of plannen van ontwikkelaars, aannemers en ontwerpers wel voldoen aan het bouwbesluit. PH Bouwadvies loopt graag voorop qua kennis en we helpen graag onze klanten naar een goed doordacht ontwerp. Steeds meer architectenbureaus, aannemers en projectontwikkelaars weten ons te vinden, waardoor deze bedrijfstak groeit als kool.

Geld verdienen en ook nog veel leren tijdens je studie!

Bij PH Group kun je tijdens jouw studie bijverdienen en krijg je meteen de kans om in de praktijk te ontdekken waar jouw talenten liggen. Je doet relevante werkervaring op en legt daarmee een goede basis voor een mooie carrière in de bouwkunde.

Een bijbaan als 3D scanoperator

Maak kennis met de wereld van het 3D meten en laserscanning. Ga met onze ervaren operators op pad om gebouwen en objecten in te scannen. Je krijgt van ons een interne opleiding 3D laserscanoperator. Heb je voldoende ervaring opgedaan? Dan mag je daarna helemaal zelf op pad met onze bedrijfsbus en natuurlijk de laserscanapparatuur. We hebben verschillende soorten projecten op werkdagen maar je kunt natuurlijk ook in het weekend aan de slag.

3D scanoperator Berend

3D scanoperator Berend

Een bijbaan als bouwplantoetser

Binnen PH Bouwadvies analyseer en toets je de ontwerpen en bouwplannen van architecten, project ontwikkelaars en aannemers aan de huidige bouw wet- en regelgeving. Jouw collega’s leren je bouwbesluittoetsen, BENG-berekeningen, daglichtsimulaties of berekeningen op het gebied van geluidwering, brandveiligheid of stikstofuitstoot te maken. Met jouw ondersteuning worden de ontwerpen beter en verloopt het vergunningsproces soepeler.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij hebben bijna altijd wel plek voor gedreven studenten die enthousiast zijn over ons vakgebied en één van onderstaande opleidingen volgen:
– MBO Middenkader Functionaris bouw/architectuur niveau BOL4
– HBO Bouwkunde
– TU Bouwkunde

Interesse? Leuk, wij leren je graag kennen!

Stuur een motivatiebrief en CV naar [email protected] onder vermelding van ‘Sollicitatie Bijbaan’. Want wij kijken uit naar je reactie!