Deze vacature is inmiddels ingevuld. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en denk je dat je iets kunt toevoegen aan ons team? Kijk bij onze actuele vacatures of stuur  een open sollicitatie.

Ben jij een maatvoerder met ervaring en toe aan de volgende stap in jouw carrière? BIM en 3D scannen zijn de toekomst van bouwmeten. Wij zijn een innovatief bedrijf, groeien hard en zijn op zoek naar mensen met de juiste instelling om ons team te versterken. Een officiële opleiding 3D scannen bestaat nog niet, dus ervaring hierin is geen eis. Wat voor ons wel waardevol is, is jouw achtergrond in maatvoering in de bouw. De rest kunnen we je snel leren. Jouw kennis, inzicht en ervaring helpen je een beter meetproduct te maken, omdat je begrijpt wát je precies aan het meten bent. Maak jij de volgende stap in jouw carrière met ons?

PelserHartman 3D Measuring Solutions is op zoek naar een maatvoerder die ons team in ‘s-Hertogenbosch komt versterken bij het 3D inmeten van gebouwen en andere objecten met high-end 3D laserscanning. Ook het verwerken van de data kan deel uit maken van je werkzaamheden. Het is belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken en erg nauwkeurig bent. Heb je hier interesse in? Neem dan snel contact met ons op.

Maatvoerder van de toekomst

Heb je nog niet gewerkt met 3D scanners? Dat maakt niet uit, we geven zelf trainingen 3D scanning. Door jouw achtergrond met total station of robotic total station pik je het 3D scannen zo op. De exacte invulling van deze functie is flexibel. Ben en blijf je een praktijkman? Dat kan. Je bent dan dagelijks aan de slag op interessante projecten in het hele land. Ben je comfortabel met computers en wil je ook stappen als registratie van de meetdata onder de knie krijgen? Wij leren het jou! De 3D scanmarkt is nog volop in beweging en we passen ons bedrijf daar voortdurend op aan. Je kunt jouw ontwikkeling hierbinnen zelf sturen.

Over PelserHartman

PelserHartman is gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten, industrie, installaties, archeologie en boten. We meten en modelleren zelf en begeleiden bedrijven die willen starten met 3D laserscanning, tekenen met pointclouds en BIM. We hebben een duidelijke visie over BIM en centrale maatvoering. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste innovaties in 3D meet- en tekentechnologie, om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen. PelserHartman groeit hard en we worden binnen ons vakgebied beschouwd als innovatieve marktleider.

Maatvoerder BIM 3D scanning

Puntenwolk van miljoenen meetpunten gemaakt door een maatvoerder BIM met high-end 3D scanning.

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig inmeten van gebouwen, industrie of schepen met high-end 3D laserscanners, GPS-apparatuur en total station. De resultaten van de meting worden door jou op kantoor in ’s-Hertogenbosch verwerkt tot pointclouds en 3D viewers.

Werkervaring en kennis

We zoeken iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau. Nogmaals: relevante werkervaring op gebied van 3D laserscanning is niet noodzakelijk. Certificaten en diploma’s op gebied van bijvoorbeeld total station en gps zijn een grote plus, maar het belangrijkste is jouw praktijkervaring met meten en de wil om iets nieuws te leren. Ook is het belangrijk dat je met computers kunt werken, omdat je jouw eigen metingen aan het einde van de dag naar ons netwerk moet overzetten. Heb je nog geen VCA? Dan mag je op onze kosten een VCA basisopleiding volgen. Kennis en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw ervaring met (robotic) total station blijft waardevol, omdat we ondanks het vele scanwerk regelmatig onze robotic total station in blijven zetten voor uitzetwerk of het nauwkeuriger maken van de 3D scan.

Persoonskenmerken

PelserHartman werkt met specialistische en dure apparatuur, voorname klanten en een hecht team van specialisten. Daarom vinden wij de persoonlijke kenmerken belangrijker dan je opleiding en werkervaring.

  • Je wijkt niet af van regels en protocollen en hebt een hoog acceptatieniveau.
  • Je bent normaal representatief gekleed.
  • Je bent sportief en hebt een goede motoriek (je loopt veel en draagt appratuur, statieven en hulpmiddelen).
  • Je bent scherp, voorzichtig en leergierig.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een goede teamspeler.
  • Je bent flexibel en bereidt om af en toe een scanproject buiten werktijden uit te voeren.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent integer.

Onze voorkeur

Ons team bestaat uit gedreven teamspelers. Dat klinkt als een standaardverhaal, maar in ons innovatieve werkveld moeten we blind op elkaar kunnen vertrouwen. De meeste fouten in de bouw zijn te herleiden tot meetfouten. Met BIM en 3D scanning vertrouwen alle partijen op onze meetdata. Deze móet dus foutloos zijn. Daarvoor moet onze communicatie foutloos zijn.
Wij hechten erg veel waarde aan flexibiliteit, omdat ons werk nooit standaard is. We hebben de voorkeur voor mensen die ook wel eens ‘even extra gas willen geven’. Dit betekent bijvoorbeeld zo nu en dan een project willen doen buiten de gestelde werktijden, zoals ’s avonds of in het weekend. Dit is niet onze standaard werkmethode. De projecten waar je op ingezet wordt, zijn echter van zo’n kaliber dat deze flexibiliteit essentieel is. De beloning hiervoor is dat je op interessante en bekende projecten aan de slag gaat.

Woonplaats en werktijden

Door de aard van de werkzaamheden is je woonplaats op maximaal 30 minuten reizen van kantoor ’s-Hertogenbosch.  Je zal 3 tot 5 dagen per week op locaties door heel Nederland werken. De meeste van onze projectlocaties liggen in het midden en westen van Nederland. Je werkdag op locatie begint normaal om 07.30 en eindigt om 16.00 uur. Het kantoorwerk (registreren van scandata) kan worden uitgevoerd op normale kantoortijden.

Vervoer

We vinden het belangrijk dat je in bezit bent van een auto en bereid bent deze tegen ruime kilometervergoeding zakelijk in te zetten.

Arbeidsvoorwaarden

De functie kan worden ingevuld in een full-time of een part-time dienstverband. Er wordt gestart met een dienstverband van 6 maanden, bij goed functioneren kan dit dienstverband worden verlengd of worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. We zijn een loyale werkgever en hechten veel waarde aan een lang dienstverband met onze werknemers.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op. We zijn een informele organisatie en beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt ook een brief met jouw motivatie en CV per email sturen naar [email protected].