Content Marketeer/Copywriter (16-24 uur) – ‘s- Hertogenbosch

Ben jij goed in het schrijven van teksten voor online? Schrijf je snel en begrijpelijk voor verschillende doelgroepen? Vind je het leuk om in de wereld te duiken van 3D laserscannen en modelleren? Dan is deze baan echt iets voor jou!

PelserHartman is dé specialist en innovatieve marktleider op het gebied van 3D laserscanning en modellering. Als webmaster voor PelserHartman ga je relevante content creëren voor de drie Pelserhartman websites. Er is genoeg om over te schrijven, want de 3D scanmarkt is in opkomst en PelserHartman doet veel! De ene keer schrijf je een technisch deel over meten, scanning en modelleren en de andere keer schrijf je een achtergrondverhaal over een tof project, waarvoor je de juiste personen interviewt. Je bent in staat om hier snel in te schakelen.

De teksten die je maakt, verrijk je met afbeeldingen/ video’s/illustraties. Na het posten op de websites die je onder je hoede neemt, link je de blogposts gelijk door naar de Social Media-kanalen. Met jouw creatieve ideeën en productiviteit geef je de websites een boost. De websites die je gaat onderhouden zijn:

Wat wordt je geboden?

 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring en capaciteiten (2.000-3.000);
 • Werken in een moderne en inspirerende werkomgeving (De Gruyterfabriek) samen met jonge en gedreven collega’s in een innovatieve organisatie die vooroploopt in de markt;
 • In overleg de mogelijkheid tot een dag werken vanuit thuis;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een organisatie met korte lijnen;
 • Diversiteit aan opdrachten waardoor je werk meer dan voldoende afwisseling en uitdaging biedt;
 • De mogelijkheid om in de wereld van 3D laserscannen te duiken;
 • Heb jij iets nodig om nog beter te functioneren? Dan wordt dat geregeld!

Wat neem je mee:

 • (Afgeronde) HBO/WO opleiding in de richting van Journalistiek, marketing of communicatie;
 • Een vlotte pen en natuurlijk beheers je de Nederlandse taal uitstekend;
 • Ervaring met WordPress en kennis van SEO is wenselijk;
 • Interesse in de wereld van 3D laserscanning;
 • Vaardigheid om technisch te schrijven voor experts, maar ook in simpele taal uitleg te geven aan een leek;
 • Sterke affiniteit met internet en interesse in online marketing;
 • Vermogen om snel en zelfstandig content te publiceren.

Waar ga je werken?

PelserHartman is gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten, industrie, installaties, archeologie en boten. Ze meten en modelleren zelf en begeleiden bedrijven die willen starten met 3D laserscanning. PelserHartman groeit hard en ze worden binnen het (relatief nieuwe) vakgebied beschouwd als innovatieve marktleider. Ze ontwikkelen slimme werkmethodes en werken met de beste high-end apparatuur en -software.
PelserHartman Bouwadvies (onderdeel van PelserHartman) is een bouwkundig advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in bouw wet- en regelgeving. Zij adviseren architecten, ontwerpers, vastgoedorganisaties en andere bedrijven op het gebied van het Bouwbesluit, brandveiligheid, energiezuinigheid en duurzaamheid.

Het kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek, het creatief hart van Den Bosch. De bedrijfscultuur is te omschrijven als hecht, innovatief en energiek. Bij PelserHartman wordt de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers gestimuleerd en de organisatie is altijd in beweging.

Interesse?

Steamz ondersteunt PelserHartman bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Bas van Hout via 06-41464544 of [email protected].