Vacature is vervuld, mocht je interesse hebben solliciteer gerust dan nemen we contact met je op zodra de functie weer vacant wordt.

Heb jij een bouwkundige achtergrond en zoek je volop afwisseling in je baan? Vind je het een uitdaging om met diverse soorten meetapparatuur aan de slag te gaan om de data die daaruit voorkomt uit te werken in 3D modellen? En lijkt het je tof om zelfstandig objecten in kaart te brengen op verschillende (inter)nationale locaties? Dan heeft PelserHartman een leuke job voor je!

3D Laserscandata Binnenhof Den Haag

PelserHartman is gespecialiseerd in het 3D inmeten, uittekenen en modelleren van gebouwen, objecten en installaties. Door ruim 20 jaar ervaring, baanbrekende innovaties en bijzondere projecten waaronder bijvoorbeeld het Binnenhof in Den Haag zijn zij dé autoriteit op het gebied van 3D Laserscannen in Nederland.

Wat is jouw uitdaging als Bouwkundig 3D Scanspecialist?

Als bouwkundig 3D Scanspecialist heb je bij PelserHartman een zeer divers takenpakket! Zo ben je zelfstandig bezig met het inmeten van bestaande gebouwen, installaties, schepen, archeologie, objecten en terreinen. Dit doe je op locatie met diverse soorten 3D laserscanners en andere meetapparatuur. De metingen die je met de 3D scanners maakt, vormen de basis voor de uitwerking van vele technische projecten. Je werkt dus nauwkeurig en controleert je eigen werk. Mede door jouw bouwkundig inzicht ben je in staat om op niveau met klanten te schakelen.

Nadat je alle data hebt verzameld, ga je naar je mooie werkplek bij De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Daar verwerk je deze data met specialistische laserscandatasoftware en diverse tekenpakketten, waaronder Revit en Archicad, tot 3D modellen.

PelserHartman kantoor ‘s-Hertogenbosch

Wat heeft PelserHartman jou zoal te bieden?

Naast volop uitdaging en afwisseling een baan afhankelijk van je opleidingsniveau die je gedeeltelijk zelf kunt vormen. Er bestaat namelijk geen opleiding voor 3D laserscanning en daarom krijg je bij PelserHartman een volledige interne opleiding! Zodra je de fijne kneepjes van het 3D laserscanning onder de knie hebt, kijken jullie samen naar jouw wensen en ambities. 50% van de tijd zul je bezig zijn met 3D laserscanning, maar die andere 50% vult PelserHartman graag samen met jou in.

Wil jij excelleren in het verwerken van de data, een ster worden in modelleren, heb je een ander innovatief idee of zie je andere mogelijkheden? Dan hoort PelserHartman dat graag van je, zodat jij een baan hebt waarin je jouw energie en passie kwijt kunt en samen met PelserHartman kunt groeien.

Daarnaast:

  • een goed salaris passend bij je ervaring;
  • een dienstverband tussen de 32 en 40 uur;
  • bijzondere projecten door heel Nederland & België (en daarbuiten): van een museum in Groningen tot archeologische opgravingen in Maastricht, in kloosters, dierentuinen en aan de grachten van Amsterdam.
  • voldoende mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
  • een hecht en gezellig team van gedreven vakspecialisten, ieder met zijn of haar eigen passie en specialiteit;
  • diverse gezellige borrels, BBQ’s  en (sportieve) activiteiten met het team.
Projectmanager Sander en zaakvoerder PelserHartman-België Peter in overleg

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor gebouwen en objecten en een technische opleidingsachtergrond zoals MTS of HTS Bouwkunde of TU. Je bent nieuwsgierig aangelegd en vindt het een uitdaging je te verdiepen in de wereld van 3D Laserscanning.

Structuur is iets dat jij van nature weet aan te brengen en je bent in staat binnen gestelde regels en protocollen te bewegen. De apparatuur waarmee je werkt is kostbaar, maar daar weet jij goed en verantwoordelijk mee om te gaan.

Klanten kunnen bij je terecht met vragen en voor jou is het juist een uitdaging de ene dag in een volksbuurt aan het werk te zijn en de andere dag aan het inmeten in een museum! Daarbij is het heel fijn dat je zelfstandig kunt werken, maar je maakt ook graag deel uit van een team.

Tot slot ben je fit en gezond, want als je op locatie werkzaam bent maak je de nodige meters. Omdat de objecten vaak nog in gebruik zijn, komt het voor dat je werkt buiten de reguliere werktijden; dit is voor jou geen probleem!  Vandaar dat de voorkeur uitgaat naar een collega die niet te ver van kantoor woont. Uiteraard staat daar iets tegenover en kun je als je vroeg bent gestart ook weer eerder naar huis ?.

Onze collega Berend aan het 3D modelleren met pointclouds

Waar ga je werken?

PelserHartman is gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten, industrie, installaties, archeologie en boten. Ze meten en modelleren zelf en begeleiden bedrijven die willen starten met 3D laserscanning, tekenen met pointclouds en BIM.

Om opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen, is PelserHartman altijd op zoek naar de nieuwste innovaties in 3D meet- en tekentechnologie. Ze groeien hard en worden binnen het (relatief nieuwe) vakgebied beschouwd als innovatieve marktleider.

Het kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek, het creatief hart van Den Bosch. De bedrijfscultuur van PelserHartman is hecht, innovatief en energiek.

Kantoor PelserHartman

Interesse? Mooi, dan komen wij graag met jou in contact!

Steamz ondersteunt PelserHartman bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij PelserHartman. Sollicitaties gaan bij voorkeur via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina van Steamz. Voor vragen over de vacature en/of organisatie kun je terecht bij Bas van Hout via 06 41 46 45 44 11 of [email protected].