Vacature is vervuld, mocht je interesse hebben solliciteer gerust dan nemen we contact met je op zodra de functie weer vacant wordt.

Heb je al een baan maar wil je niet de hele dag achter de computer zitten? Of wil je een aantal dagen in de week meer bewegen en fysiek bezig zijn? Vind je het een uitdaging om met diverse soorten meetapparatuur aan de slag te gaan? En lijkt het je tof om zelfstandig objecten in kaart te brengen op verschillende (inter)nationale locaties? Dan is deze mooie parttime job bij PelserHartman écht iets voor jou.

Waarom zou je maar één baan hebben?

Een aantal medewerkers bij PelserHartman zijn al laserscanoperator naast hun vaste baan. Sander werkt in de zorg, maar loopt daarnaast al meer dan 10 jaar met een laserscanner rond. Danny is muzikant en meet daarnaast zeer regelmatig serieuze projecten in met een high-end laserscanner. Waarom zou je maar één baan hebben als een tweede baan voor veel meer afwisseling zorgt? En dat je door twee banen meer belasting betaald is een fabeltje!

Thomas aan het werk in De Tweede Kamer van het Binnenhof in Den Haag

Wat is jouw uitdaging als 3D Scanspecialist?

Als 3D scanspecialist zul je op plekken aan de slag gaan waar je anders misschien niet zo snel zou komen! Na een interne opleiding ga je zelfstandig bezig met het inmeten van bestaande gebouwen, installaties, schepen, archeologie, objecten en terreinen. Dit doe je op locatie met diverse soorten 3D laserscanners en andere meetapparatuur. De metingen die je met de 3D scanners maakt, vormen de basis voor de uitwerking van vele technische projecten. Je werkt dus nauwkeurig en controleert je eigen werk.

Sander werkt in de zorg, én is 3D laserscanoperator

Wat heeft PelserHartman jou zoal te bieden?

Naast volop uitdaging en afwisseling, een baan die je jezelf eigen kunt maken. Er bestaat namelijk geen opleiding voor 3D laserscanning en daarom krijg je bij PelserHartman een volledige interne opleiding! Zodra je de fijne kneepjes van het 3D laserscanning onder de knie hebt, mag je uiteindelijk zelfstandig op pad naar gave locaties.

Daarnaast:

  • een goed salaris;
  • een toffe uitdaging van 24 uur binnen een leuk en innovatief bedrijf;
  • bijzondere projecten door heel Nederland & België (en daarbuiten): van een museum in Groningen tot archeologische opgravingen in Maastricht, in kloosters, dierentuinen en aan de grachten van Amsterdam;
  • een hecht en gezellig team van gedreven vakspecialisten, ieder met zijn of haar eigen passie en specialiteit;
  • je start je dag vanuit je mooie werkplek bij De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch;
  • diverse gezellige borrels, BBQ’s en (sportieve) activiteiten met het team!

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig aangelegd en vindt het een uitdaging je te verdiepen in de wereld van 3D Laserscanning.

Structuur is iets dat jij van nature weet aan te brengen en je bent in staat binnen gestelde regels en protocollen te bewegen. De apparatuur waarmee je werkt is kostbaar, maar daar weet jij goed en verantwoordelijk mee om te gaan.

Hebben klanten vragen, dan sta je ze graag te woord en zorg je er eventueel voor dat ze bij de juiste personen terechtkomen. Voor jou is het dan ook een leuke uitdaging de ene dag in een volksbuurt aan het werk te zijn en de andere dag aan het inmeten in een museum!

Tot slot is werkervaring dus niet nodig, maar ben je wel fit en gezond. Want als je op locatie werkzaam bent maak je de nodige meters. Omdat de objecten vaak nog in gebruik zijn, komt het voor dat je – binnen je 24 uur – werkt buiten de reguliere werktijden. Het is voor jou geen probleem om bijvoorbeeld eerder te beginnen om de files voor te zijn als je naar Amsterdam rijdt. Uiteraard staat daar iets tegenover en kun je als je vroeg bent gestart ook weer eerder naar huis ;).

Waar ga je werken?

PelserHartman is gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten, industrie, installaties, archeologie en boten. Ze meten en modelleren zelf en begeleiden bedrijven die willen starten met 3D laserscanning, tekenen met pointclouds en BIM.

Om opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen, is PelserHartman altijd op zoek naar de nieuwste innovaties in 3D meet- en tekentechnologie. Ze groeien hard en worden binnen het (relatief nieuwe) vakgebied beschouwd als innovatieve marktleider.

Het kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek, het creatief hart van Den Bosch. De bedrijfscultuur van PelserHartman is hecht, innovatief en energiek.

Interesse en 24 uur per week over? Wij leren je graag kennen!

Steamz ondersteunt PelserHartman bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij PelserHartman. Sollicitaties gaan bij voorkeur via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina van Steamz. Voor vragen over de vacature en/of organisatie kun je terecht bij Bas van Hout via 06 41 46 45 44 11 of [email protected].