Workshops bij PH Group

Ben jij student op MBO, HBO of TU en wil meer weten over bouwadvies, 3D scannen of 3D modelleren? Of zoek je een (bij)baan of stageplaats, maar wil je eerst weten wat je dan gaat doen bij PH? Schrijf je dan in voor een workshop! Dan krijg je snel een duidelijk beeld van de verschillende werkzaamheden binnen PH Group.

3D scanning, ontwerpen toetsen of BIM modellen maken

PH Group bestaat uit twee bedrijven. PH Bouwadvies is een bouwkundig adviesbureau. En PelserHartman 3D measuring solutions bestaat uit een team dat gebouwen 3D inmeet met laserscanners en drones. PH Bouwadvies adviseert architecten en ontwikkelaars bij het maken van hun ontwerpen. PelserHartman maakt Revit- en Archicad-modellen van bestaande gebouwen en installaties.

Roel Neilen geeft een training over 3D laserscannen

Over stages, bijbanen en alle vacatures

PH Group heeft ook uitdagende (bij)banen en combinatiefuncties voor je. Wil je weten wat de stagemogelijkheden zijn? Ga dan meteen naar de pagina stage lopen bij PH Group. Zoek je een fulltime of parttime baan? Kijk dan eens naar onze vacatures. Maar natuurlijk mag je ook altijd een open sollicitatie sturen! Stuur dan een email met CV en motivatie naar [email protected]

Schrijf je nu in voor de workshop in mei 2022

Momenteel is de definitieve datum van de workshop nog niet bekend. Je kan je voorkeur opgeven door een dag in de week waarop je de workshop zou willen volgen. Zodra we genoeg inschrijvers hebben zullen we contact met jou opnemen om concrete afspraken te maken over de datum en het tijdstip.