Studentendag bij PH Group

Dit jaar (2022) organiseert PH Group de eerste PH-studentendag. Dat doen we in samenwerking met een aantal opleidingen zoals Avans hogeschool en het ROC in Nijmegen. Ben jij student, en wil je meer weten over bouwadvies, 3D scannen en 3D modelleren in Revit en Archicad? Wil je weten wat stage lopen of werken op een bouwadviesbureau of Scan2BIM bedrijf precies inhoud? Schrijf je dan in voor de PH studentendag! De PH-studentendag is op dit moment nog ‘under construction’. Binnenkort vind je meer informatie hierover op deze pagina. En natuurlijk zal het precieze programma ook aandacht krijgen binnen jouw opleiding.

Alvast de eerste ideeën

Tijdens de PH-studenten dag laten zien hoe wij gebouwen 3D in kaart brengen. We geven presentaties en workshops over 3D scanning en het inmeten met drones. Ook leggen we uit hoe wij bewegingen en trillingen van gebouwen vastleggen met onze monitoringstechnieken. Natuurlijk komt het maken van BIM modellen aan bod en kun je zien hoe onze modelleurs werken met pointclouds. Van onze bouwadviseurs leer je hoe je ontwerpen van architecten tegen het licht houdt en hoe je een gebouw energetisch beter maakt. Ook bouwbesluittoetsingen en allerlei berekeningen komen aan bod.

Waarom de PH-studentendag?

Doel van de studentendag; jouw helpen om keuzes te maken IN en NA je opleiding. Wat voor een stages wil je bijvoorbeeld lopen? Wil je afstuderen bij een bedrijf? En zo ja, bij wat voor een bedrijf dan? Je weet binnen 1 dag precies wat een bouwadviesbureau en een Scan2BIM bureau doen en of dat iets voor jou is.

Schrijf je in voor de PH-studentendag in 2022

Momenteel is de definitieve datum van de PH-studentendag nog niet bekend. Binnenkort wel, en dan kun je hieronder je inschrijving doen.