Het mogen dan economisch roerige tijden zijn, wij merken er bijzonder weinig van. Integendeel, het aantal aanvragen en opdrachten loopt de spuigaten uit. Hierdoor zitten we te springen om een nieuwe collega in ons team. Jij kunt ons hierbij helpen en zelf €500,- verdienen.

Vacature: Bouwkundig 3D scanspecialist

Ken of ben jij iemand met een bouwkundige achtergrond die volop afwisseling zoekt in zijn/haar baan? Vind je het een uitdaging om met diverse soorten meetapparatuur aan de slag te gaan om de data die daaruit voorkomt uit te werken in 3D modellen? En lijkt het je tof om zelfstandig objecten in kaart te brengen op verschillende (inter)nationale locaties? Dan heeft PelserHartman een leuke job voor je! Lees de volledige vacature Bouwkundig 3D scanspecialist.

Spelregels

Graag zetten wij ons netwerk in om snel de juiste collega te vinden. De spelregels:

  • Lees de vacature Bouwkundig 3D scanspecialist;
  • Deel de vacature met de bouwkundige die jij geschikt acht;
  • Is hij/zij enthousiast over de functie? Dan kan hij/zij solliciteren via bureau Steamz, bij voorkeur via de sollicitatiebutton onderaan de vacaturepagina. Let op; het gaat hier om een vaste functie, niet om detachering. Steamz ondersteunt PelserHartman enkel bij het werving & selectie traject. Voor vragen over de vacature en/of de organisatie PelserHartman kun je terecht bij Sanne Kelder via 06 33 35 74 11 of [email protected];
  • Wanneer wij de door jou voorgestelde kandidaat aannemen en hij/zij de proefperiode succesvol afsluit, ontvang jij €500. Stuur je ons een factuur vanuit je bedrijf? Dan is die €500,- excl. btw. Ben je een particulier? Dan krijg je €500,- contant.

Uiteraard willen we voorkomen dat we straks honderden onzinnige sollicitaties moeten doorworstelen. Lees de vacature daarom goed door voordat je ‘de match maakt’.

We kijken uit naar je reactie!